Termoviziune pentru afacerea ta

Oferim servicii de termoviziune profesionale, care te vor ajuta sa afli mai usor starea echipamentelor din compania ta. Realizam o analiza detaliata a caldurii radiante in orice imagine si te ajutam sa afli unde este nevoie de o interventie.

Ce este termoviziunea?

In orice firma, este posibil sa apara defectiuni la echipamentele utilizate in desfasurarea activitatilor zilnice. Spre exemplu, se poate intampla asta cand vine vorba de utilaje, instalatii complexe sau aparate profesionale.

Pentru a fi prevenite accidentele, incendiile sau intreruperile neplanificate de functionare, alege sa apelezi la servicii de termoviziune.

O defectiune este precedata de o crestere a temperaturii. Din acelasi motiv, te vom ajuta sa identifici orice cresteri peste limitele normale si sa rezolvi problemele inainte ca acestea sa aibe loc.

Termoviziunea este o tehnica de testare care a adus rezultate de-a lungul timpului si are la baza o gama variata de aplicatii.

 

Beneficii servicii termoviziune

Daca discutam despre servicii termoviziune, utilitatea acestora a fost demonstrata in companiile din intreaga lume.

Printre cele mai importante beneficii se enumera urmatoarele:

  •  Este imbunatatit nivelul de siguranta;
  •  Se reduce riscul de nefunctionare neplanificata;
  • Sunt evitate pierderile financiare asociate cu defectiunile in instalatii;
  • Este crescuta durata de viata si fiabilitatea echipamentelor.

 

De ce noi?

Te putem ajuta sa ai parte de servicii termoviziune profesionale, la un pret accesibil. Rapoartele realizate de noi contin rezumatul inspectiei, lista cu echipamentele utilizate, date radiometrice, clasificarea si procesul de rezolvare al anomaliilor, precum si fotografii din care sa reiasa informatiile furnizate.

Doresti o oferta?